The Pilot je ime najnovijeg gadgeta kojeg je američki Waverly Labs osmislio u svrhu inovativnog prelaženja jezičnih barijera.

Ova čudnovata spravica se nosi u uhu te vam šapuće prijevode izgovorenog engleskog, francuskog, španjolskog i talijanskog jezika. Uređaj će se povezivati s vašim pametnim telefonom pomoću kojega ćete brzo moći mijenjati njegove jezične modove, a iako će biti pogonjen dopunjivim baterijama, za sada još uvijek nije poznato koliko bi iste trebale trajati.

Image result for The Pilot Waverly LabsPilot izgleda kao rlativno elegantno rješenje za ljude koji se makar na trenutak žele osjećati kao poligloti.

Koliko će ovaj koncept dobro funkcionirati ostaje za vidjeti, no prva svjedočanstva ranih beta testera Pilota blago rečeno obećavaju.

The Pilot će biti dostupan za kupnju putem Interneta u devetom mjesecu ove godine, a prodavat će se po cijeni od oko 130 eura bez poštarine. Ako ste voljni prednaručiti ovu čudnovatu spravicu, to možete učiniti na službenoj Waverly Labs Internet stranic.