OVE CURE bave se spašavanjem mačaka bez domova. Pravilo je da ne zadržavaju mace, no jednom su morali to pravilo prekršiti. Kada je maca Rosie došla u njihov dom, bila je jako slaba, a izgledi za preživljavanje bili su minimalni. No uz pomoć kujice Lilo ona je preživjela. Lilo se ponašala prema njoj poput majke, čuvala ju je, pazila i zbog nje je počela uzimati mlijeko na bočicu.

Kroz samo nekoliko dana njezino se ponašanje i stanje potpuno promijenilo. Nakon što se oporavila, došlo je vrijeme da joj pronađu stalnu obitelj. No bilo im je teško razdvojiti Lilo i Rosie jer su postale najbolje prijateljice. Ipak su je odlučili zadržati i Rosie je postala ravnopravni član čopora. Super se slaže s druga dva haskija, no Lilo joj je ipak najdraža.

Druženje s haskijima ostavilo je svoje posljedice. Maca Rosie ponaša se poput psa. Ona voli šetnje na povocu, igranje plišanim igračkama, kupanje u bazenu, vožnju autom, a čak izvodi trikove i vija vlastiti rep. Danas Rosie pomaže drugim macama koje su u situaciji u kojoj je bila ona. Prema njima se ponaša poput majke koju nemaju i svaki se put pobrine da takve mace ojačaju prije nego što im njezine vlasnice pronađu stalan dom.